Linjavaihde.net forum

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : eilen kello 09:35:12 
Aloittaja hampuloinen - Uusin viesti kirjoittanut Dino
Aikamoinen metsästäminen on kuidien kanssa. Radan tekijä voisi helpottaa jakelunsa käyttäjien elämää listaamalla muita käyttämiään asseteja kuin DLS:ltä sitä mukaa, kun niitä laittaa rataan esimerkiksi Mariko Chan'in tapaan. Puuttuvat kuidit ovat tiedossa, mutta ei niiden nimiä. Jos on tuottelias assetien tekijä, niin sivuston saattaa löytää, mutta sitten meneekin kokeiluksi tai pitää imuroida niin paljon, että oikeat löytyvät. Eipä silti, itseltänikin on hukassa kolme tekemääni assetia, joista ei ota selvää, kuin kysymällä radan tekijältä näiden nimiä.

 2 
 : Syyskuu 21, 2018, 10:48:30 
Aloittaja hampuloinen - Uusin viesti kirjoittanut Dino
Saatanpa ymmärtää niitä, joilla rata ei ole toiminut. Olen nyt lataillut pari viikkoa asseteja DLS:stä, joista toiset ovat aika isoja. Olen seonnut laskuissani, että kuinka monta kertaa 100 MB on tullut täyteen. Jäljellä on vielä pari sataa unknown assetia metsästämättä. Tosin en tiedä, että mikä on kullakin ollut toimimattomuuden syynä, mutta oletan, että kaikki eivät ole jaksaneet etsiä kaikkia asseteja. Toki yksilöllisesti tehty rata tarvitsee sisältöä. Itselläni on rata auennut kohtuullisessa ajassa SSD-asemalla. Sessiovaiheeseen en ole vielä päässyt, mutta toivossa on hyvä elää, sano lapamato.

 3 
 : Syyskuu 18, 2018, 22:40:59 
Aloittaja HukkaSusi - Uusin viesti kirjoittanut Dino
Vaikuttavaa ja vakuuttavaa!

 4 
 : Syyskuu 18, 2018, 19:08:12 
Aloittaja HukkaSusi - Uusin viesti kirjoittanut HukkaSusi
Update from PAJULAHTI!!  ;D

Seuraava iso (ja lähes 10 tunnin työn) tulos on saavutettu, nimittäin Pajulahden kaupunki ja teollisuusalue ovat valmiita! Kauan se vei, paljon miettimistä, ideoita ja työtä (ja hermostumista) mutta vihdoin ja viimein Pajulahti on sellaisessa kunnossa että viitsin sieltä kuviakin jakaa  :P

Mutta näin ensin..
Mikä on Pajulahti?
- Kaupunki joka sijaitsee n. 10 km Haapajoelta ja n. 60 km Koivusalosta. Rautatieliikennepaikkana entinen risteysasema, nykyinen väliasema sekä tärkeä teollisuuspaikkakunta, jonka alueella sijaitsee suuri sellutehdas sekä muuta teollisuutta. Lisäksi liikennepaikalta lähtee sivurata saarelle jossa sijaitsee satama. Tästä saaresta lisää tietoa myöhemmin  ;)

Pajulahden ratapiha on saanut melko paljon inspiraatiota Kemin ratapihasta, ja jos vaikka google mapsista vertaa Pajulahteen, paljoa eroja ei ole. Osasyynä on että Kemin ratapiha on yksi suosikeistani ja tuntui vain luonnolliselta alkaa tehdä samantapaista ratapihaa meren lähelle  :D

Kuten sanottu, kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa ja muutama kuva vielä enemmän, joten tässä hieman esimakua Pajulahdesta.

 5 
 : Syyskuu 18, 2018, 17:02:50 
Aloittaja Deeveri - Uusin viesti kirjoittanut Dino
directx
DirectX löytynee mistä asetuksissa...?  ;D
Kokeilin database repairia eikä se tuntunut auttavan :-\

Windows TS12:ssa se on Launcher -> Options -> Configure Trainz -> Display Settings.
Joskus on Trainz tehnyt itsekseen vaihdon DirectX:stä Open Gl:ään.
Hyvä, että homma jatkuu, oli sitten ongelman aiheuttaja mikä tahansa.

 6 
 : Syyskuu 18, 2018, 15:50:05 
Aloittaja Deeveri - Uusin viesti kirjoittanut HukkaSusi
Phuhhuh. Nyt toimii taas. Säätelin asetuksissa vähän detailjeja pienemmälle/sammutin koneen väkisin/database repair aiemmin... Jokin siis ilmeisesti auttoi. Kiitos avusta  ;D
Aloin jo menettää toivon että voisin jatkaa Koivusalo-Haapajoki radan rakentamista  :D

 7 
 : Syyskuu 18, 2018, 15:44:43 
Aloittaja Deeveri - Uusin viesti kirjoittanut HukkaSusi
directx
DirectX löytynee mistä asetuksissa...?  ;D
Kokeilin database repairia eikä se tuntunut auttavan :-\

 8 
 : Syyskuu 18, 2018, 09:11:18 
Aloittaja Deeveri - Uusin viesti kirjoittanut Dino
Neljä gigaa tuntuu todella isolta tilalta 32-bittisessä järjestelmässä, mutta Windows-maailmassa aikamoinen osa kuluu siitä käyttöjärjestelmään ja käynnistyksessä käynnistyviin ohjelmiin, jotka jäävät väijymään käyttöä. Lisäksi jos käynnistelee ja tekee muuta muistia syöviä asioita ennen Trainzin käynnistämistä, niin tila senkuin pienenee. Pari radanrakentajaa, joilla on ollut laajoja ratoja ja paljon muistitilaa vievää rekvisiittaa, ovat valitelleet oudosta bugista, joka näkyy rataeditorin outona käyttäytymisenä ja kaikki ei tallennu. Olettaisin, että jotain samankaltaista tapahtuu myös Mac Os:lle. Näistä asioista on käyty keskustelua netissä. Eikä pidä verrata kiintolevyn ja keskusmuistin käyttämää tilaa toisiinsa, sillä keskusmuistissa data leviää kuin Jokisen eväät. Toki tilanteesta saa paremman kuvan katselemalla keskusmuistin monitorointia.

 9 
 : Syyskuu 17, 2018, 21:22:05 
Aloittaja Deeveri - Uusin viesti kirjoittanut Dino
Jos ongelma on edelleen päällä eikä syystä ole tietoa, niin voisi kokeilla myös Quick Database Repair.. tai Extended Database Repair.. Ei niistä varmaan haittaakaan ole lukuunottamatta niihin käytettyä aikaa. Kannattaisi varmaan myöskin tsekata muistin käyttöä Trainzin suhteen ihan vaan noin informaatiomielessä. Tosin muistin täyttyessä alkaa ongelmat yleensä ilmetä rataeditorissa maaston omituisena käyttäytymisenä tai jotain jää tallentumatta. Koskaan ei voi ottaa liian paljon varmuuskopioita radasta, sillä onhan ne turhat poistettavissa.

 10 
 : Syyskuu 17, 2018, 19:45:52 
Aloittaja Deeveri - Uusin viesti kirjoittanut Sr1 -76
Minulle on käynyt näin, kun olen yrittänyt avata rataa driverissa. Suosittelen asetusten tarkastamista, vaikken yhtään tiedä missä vika voisi olla.

Voisi kokeilla myös radan tallentamista CDP:ksi ja asentamista.


EDIT: Komppaan Lipokasta. DirectX -> Open GL

Sivuja: [1] 2 3 ... 10